Victor Vasile Voicu

Victor Vasile Voicu

Victor Vasile Voicu

Telekom ofera servicii Managed Security (MSS) prin intermediul SOC-lui realizat sub indrumarea grupului Deutsche Telekom (T-Sec) cu o experienta de 20 de ani in Cyber Security.

Avem acces la expertiza si cunostintele grupului DT incluzand baza de date de 20 MN malicious codes malware, 6 BN inregistrari ale serverelor DNS cu evaluari ale atacurilor de Securitate, 1 BN de evenimente de Securitate relevante colectate din 3000 de surse de date.

Procesele si procedurile noastre sunt bazate pe cele utilizate intern in cadrul grupului si asigura securitatea datelor, a aplicatiilor si a retelelor IT ale clientilor

Descrierea portofoliului de servicii: Consultanta IT (GDPR/ISO 27k), Network security, Endpoint Security, Application Security, ID Security, SOC/SIEM.

Beneficiile clientilor: managementul incidentelor de Securitate cu ajutorul celei mai performante tehnologii opearata de experti cu inalta calificare, preventia, detectia si raspunsul rapid la incidentele de Securitate, costuri predictibile de tip OPEX